Thursday, February 19, 2015

pasta salad

Amounts of recipe
1 packet of frozen vegetables, a small problem
Color spiral pasta 250 g
2 garlic cloves, crushed
1 cup mayonnaise
3 Rod chopped green onions
1/4 cup minced parsley
1/4 cup fresh mint, chopped
1 medium green sweet pepper, chopped
1 teaspoon salt
1/4 TSP black pepper
1/4 cup Walnut halves
1/4 cup black olives
Serving lettuce, chopped

Method of preparation
1in a deep saucepan, put an abundant amount of water, put the saucepan over medium heat, boil water.

2place frozen vegetables in a metal colander a littlesmaller than the size of the potPlace the strainer inthe pot to cover the vegetables with water, let standfor 10 to 15 minutes for good cooks. Remove the filterfrom the boiling water and let cool. Do not removetraces of boiling water.

3to the same extent where it is boiling add the pastaand cook vegetables for 8 minutes to maturecompletely. Drain the pasta and let cool completely.

4in a bowl, put garlic, mayonnaise, onions, parsley,mint, pepper, salt and pepper, stir with a spoon plasticfor the mixture of substances and homogeneous.

5Add the pasta and vegetables, my heart problemarticles to obtain a homogeneous power.

6 place the lettuce in a large dish or in individualdishes.

7 organizing power in dishes on the lettuce, Walnuthalves and divide the black olives


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